M E N U
Forsiden
 
 
  Blandet
 
 
 
 
Roger Moore.- Et barndomsminde

menu: /Blandet/Roger Moore
--------------------------------------------------------------------------------------


Dengang jeg skulle møde Roger Moore.
Februar/April 2011

Da den amerikanske skuespiller, Tony Curtis døde sidste år kom jeg ved den lejlighed til at tænke tilbage på tv-serien 'De Uheldige Helte', hvor han jo der spiller den rige Playboy, Danny Wilde. Tankerne ledte mig videre tilbage til dengang jeg selv skulle møde en af 'De Uheldige Helte', nemlig selveste,'Lord Brett Sinclair' også kendt som skuespilleren, Roger Moore.

Historien begynder i 1972, Roger Moore skulle dukke op i Magasin i København for at gøre reklame for sin egen parfume. Jeg var en bette knægt dengang og tog derfor afsted sammen med min mor. Da vi ankom til Magasin blev vi hen-vist til anden sal, hvor vi foran 2 store hvide døre tog plads bag de få andre fremmødte som allerede var dukket op.

Efter en tid dukkede flere og flere op og til sidst begyndte folk nede fra at skubbe da tiden nærmede sig mere og mere til at man kunne komme ind og møde Roger Moore. Køen voksede og de ansatte i Magasin prøvede derfor at danne en kæde ved at holde hinanden i hånden men folk forsatte stadigvæk med at skubbe og masse, hvorefter min mor satte mig op på skranken ved siden af et kasseapparat indtil skranken begyndte at vippe frem og tilbage da folk bare blev ved med at masse. Min mor løftede mig derefter ned igen og vi fik presset os ud igennem folkemængden da der nu ikke længere var styr på tingene så vi skyndte os bare med at komme ud.
På vej ud af Magasin lød det over speakeranlægget, at der nok skulle komme orden på køen indtil Roger Moore. Det troede vi nu ikke på. Udenfor møder vi tilfældigvis en dame som fortalte os at hun havde set Roger Moore komme gående ned af en sidegade nær Magasin, hun havde vist nok selv en datter der stod oppe i køen for at komme ind og se ham. Triste til mode besluttede vi at tage hjem og anede derfor ikke om det endte med om nogle i Magasin fik lov til at hilse på ham.

Da jeg så i 2006 emailer en del frem og tilbage med Roger Moores webmaster i England i forbindelse med tv-serien, 'De Uheldige Helte', hvor jeg bl.a der viser ham et DVD-cover som jeg havde lavet, vender tankerne atter tilbage til mødet med Roger Moore i Magasin i 1972.
Da jeg så nævner det over for min mor
resultere det så i at hun dagen efter ringer ind til Magasin for at hører nærmere om hans besøg. Hun for fat på en herre i Magasin som også havde været ansat dengang og som kunne fortælle følgende.
- ''Ja det glemmer jeg aldrig, folk gik helt amok, vores spejle blev smadret og vi måtte ringe efter ambulancer." (Og han kunne yderlige tilføje...)
- "og på grund af episoden med Roger Moore har vi siden hen ikke inviteret andre store stjerner i Magasin!".


Det var lidt underligt at få resten af historien at vide så mange år efter da det jo er minder fra ens barndom. Jeg var vist nok kun ca. 8 år dengang og var selvfølgelig ked af at jeg ikke mødte Roger Moore da jeg var stor fan af, De Uheldige Helte på det tidspunkt. Jeg husker at mine forældre gav mig 100 kr. (hvad jo var mange penge dengang) som en slags plaster på såret.
Desværre har jeg sidenhen aldrig fået hilst på Roger Moore personligt, men det var da lige ved ;)Mvh, Bent Nielsen.- lagt ud den 08 April 2011P.S
Efter denne artikel blev skrevet fik jeg fra Magasin tilsendt en kopi fra deres personaleblad om hans besøg fra dengang. - Så tak til Magasin for tilsendte artikel. Herligt lige at hører om, hvordan historien endte så mange år efter.

Hele artiklen kan læses her...

Artikel 01

Artikel 02

Artikel 03


--------------------------------------------------------------------------------------

 

Relaterede Links


  De Uheldige Helte (The Persuaders!).- kult tv-serien fra 70'erne   
 
© Copyright Bent Nielsen 2006