M E N U
Forsiden
 
 
  tv-serier
De uheldige helte
Episode guide
Fotos fra serien
Video Clip
 
   
   
De Uheldige Helte

menu: tv-serier/De Uheldige Helte/
--------------------------------------------------------------------------------------

Tv-serien fra 70'erne
(Orginal title: The Persuaders)
Engelsk kult tv-serie med Tony Curtis og Roger Moore

Så har jeg atter kunne sidde og gotte mig over denne herlige tv-serie, lige-som da jeg som 8 årig knægt så den for første gang, for nu har jeg købt alle 24 afsnit af "De Uheldige Helte" på Dvd, og så til bare 299 Kr! (Se købested, længere nede.)

Serien er lavet tilbage i 1971-72, og handler om to playboys spillet af Tony Curtis og Roger Moore. Det er to overforkælede mange millionære som gerne giver sig i lag med en retfærdig sag, et godt slagsmål, hurtige biler og smuke damer, hvor plottet for det meste udspilles i England eller på den franske Riviera. Roger spiller den engelske gentleman og mange millionær Lord Brett Sinclair, mens Tony spiller gadedrengen fra USA. - Danny Wilde har dog i modsætning til Sinclair måtte kæmpe sig til tops og de mange penge.

Der er i alt lavet 24 afsnit og det er en sjov modsætning at sætte en ægte amerikaner op i mod en engelsk gentleman og aristokrat. Men det fungere hammer godt. Curtis og Moore har den karisma der skal til. Mange sjove bemærkninger flyver gennem luften og for at toppe det af hører man nok det bedste soundtrack der er lavet til en tv-serie.- Den er enkel og rammer bare den helt rette stemning takket være komponisten, Ken Thorne!

  Mit eget hjemmelavet Dvd cover af De Uheldige Helte, eller som serien hedder
på engelsk, "The Persuaders."
(klik på billede for at se det i fuld str.)
 

Dvd Boks til kun 299 kr
Er tv-serien lige dig er Dvd boksen et rigtigt godt scoop! Der er 6 skiver med i alt 24 afsnit. Det eneste lille minus er at episoderne ikke ligger i den rigtige rækkefølge mht, hvornår de blev indspillet. Derfor kan det måske se lidt mærkeligt ud at Tony Curtis hårfavre skifter frem og tilbage. - Men dette er et kanon tilbud fra axelmusic.dk. Har set den koste over det dobbelte andre steder.
En lille fed ting jeg vil fremhæve mht boksen er at, hvis du vil vælge en scene, er det ikke stilbilleder man ser, men "live" scener som afspilles i 6 små billeder. Man har heldigvis også bibeholdt de orginale engelske titler på coverne, imod-sætning til De Uheldige Helte på VHS, der har man oversat dem til dansk.

Lidt ris.- Dvd'erne kunne godt være nummereret på ryggen, så man ikke behøver at hive dem ud af boksen for at se den rigtige rækkefølge.

Der er også noget rod med den måde man tager dvd'en ud af boksen på.
Eksempel...
Se på billedet af boksen oppe t.v,... der kan man ane titlerne på ryggen af dvderne som i ser dem sidde i boksen. Men når i så trækker en dvd ud for i bagsiden at coveret på dvden at se...ikke forsiden.- Det er lidt irriterende.

Vh, Bent Nielsen.- lagt ud den 26 maj 2006(OBS: axelmusic.dk gik konkurs i 2009)


--------------------------------------------------------------------------------------

Henvisninger vedr. tv-serien

From Wikipedia, the free encyclopedia - The Persuaders

   
 
© Copyright Bent Nielsen 2006